• DA

Lobby muligheder

Hjælp

Hvis du har brug for hjælp, mens du spiller et spil, skal du klikke på knappen HJÆLP for at få en popup hjælpe side. Hjælp-knappen er placeret nederst til venstre på skærmen, mellem Lobby-knappen og Saldo boksen.

Indstillinger

Indstillings knappen er placeret mellem Hjælp og Lyd knapperne. Klik på knappen INDSTILLINGER for at få en popup med muligheder for at hjælpe dig med at tilpasse dine QueenVegas.dk omgivelser.

Lydstyrke

Klik på LYD for at vise en skydeknap, der vil tillade dig at øge eller reducere lydstyrken af QueenVegas.dk spil og lobby.

Saldo

Saldoboksen viser din aktuelle QueenVegas.dk konto balance, som er opdateret hele tiden, mens du spiller.

Kasserer

Brug KASSERER knappen nederst til venstre på skærmen for at få adgang til din QueenVegas.dk konto og foretage ind- eller udbetalinger.

Hej fremmede, er du klar til at være med i spilverdenen?

Kanaler = E-mail, SMS, post, telefon og hjemmeside (kundetilpassede tilbud på websites)
kundetilpassede tilbud på websites

Det eneste du mangler at gøre er, at vælge hvordan du gerne vil have, at vi kontakter dig med Gratis Bonus/Eksklusive Tilbud og oplysninger om frigivelsen af nye spil. Vælg mellem mulighederne herunder.

Skulle du senere finder ud af, at du ikke bryder dig om det, du modtager, er det nemt at skifte mening via din side med præferencer.

TRIN AF
Udfyld påkrævet felt.
Brugernavn allerede eksistere
Vælg et brugernavn på 6 til 12 tegn. Du kan benytte bogstaverne A-Z, tallene 0-9 og tegnene ( - ) og ( _ ).
Vælg et brugernavn på 6 til 12 tegn. Du kan benytte bogstaverne A-Z, tallene 0-9 og tegnene ( - ) og ( _ ).
For at overholde reglerne, er vores tjenester ikke tilgængelige for spillere bosiddende i dit land.
UPS! E-mailen er ugyldig.
Der opstod en fejl, da du indsendte dine oplysninger. Prøv igen senere. Vi beklager ulejligheden.
Der opstod en almindelig fejl, da du indsendte dine oplysninger.
Dit kodeord bør være på 6 til 10 tegn. Du kan benytte bogstaverne A-Z, tallene 0-9 og tegnene ( - ) og ( _ ).
Brugernavn og Adgangskode kan ikke være det sammen
Adgangskode matcher ikke!
Hoovsaa! Fornavnet er ugyldigt
Efternavnet er ugyldigt #Upssss!
Er du en dame eller en herre?
Du skal være fyldt mindst 18 år, for at kunne spille....
Hovsaaaa! Forkert by...
Ugyldigt amt
Forkert adresse... Tast laangssooomt!
Adresse og husnummer kan ikke være ens
Postnummeret er ikke rigtigt.
WOAH! Det nummer er ugyldigt i dit land!