Som en regelmæssig spiller hos QueenVegas, vil du være klar over, at vi sender regelmæssige kampagner, opdateringer, events og vigtige konto informationer direkte til din indbakke.

Modtager du ikke vores e-mails?

Alle internetudbydere bruger et kraftigt anti-spam filter for at sikre at kunderne kun får e-mails som de ønsker at modtage. I den proces vil du måske opleve at retmæssige e-mails bliver blokeret. Dette kan muligvis betyde at du ikke modtager vigtige e-mails fra os - QueenVegas.

Opdater dit e-mail abonnement

Der er mange måder der kan sikre dig I at du får vores nyhedsbreve:

1. Kontakt vores 24/7 Kundeservice for at sikre at du modtager vores e-mails.
  2. Sørg for at din e-mail adresse er opdateret og stavet rigtigt.